Mazda bouwen voor een zachte prijs

Het klinkt bijna alsof het te mooi is om waar te zijn. Je kunt tegenwoordig je eigen Mazda geheel naar je eigen wensen samenstellen. En je bent er niet veel geld aan kwijt. Je hoeft hem namelijk niet zelf te kopen. En toch kun je er zelf in rijden nadat je hem naar wens hebt opgebouwd. Hoe je dat doet? Door te kiezen voor een vorm van autobezit die steeds populairder wordt. Een auto leasen met behulp van Mazda private lease.

Alles naar wens

Private lease betekent dat je een nieuwe Mazda kunt uitkiezen maar hem niet koopt. Dat doet de leasemaatschappij namelijk voor je. Jij betaalt hen vervolgens een vast maandbedrag. Zo kun jij dus in het nieuwste model rijden zonder de nieuwprijs te hoeven ophoesten. Bovendien ben je voor dat maandbedrag ook van alle kosten die achteraf komen af. Denk bijvoorbeeld aan belasting- en verzekeringskosten. Die zijn ook voor de leasemaatschappij. Je kunt alles dus precies zo maken als jij het wenst.

De rest van je leven nieuw rijden

Private lease maakt een einde aan die veel te hoge bedragen voor nieuwkoop. Daardoor kun je dus vaker in een nieuwe auto stappen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Je sluit je leasecontract namelijk maar voor een bepaalde periode af. Dit is bijvoorbeeld voor de duur van drie, vier of vijf jaar. Daarna lever je je auto in en kun je een nieuw leasecontact aangaan. Zo kun je de rest van je leven dus altijd in een nieuwe auto rijden.


Comments are closed.

Back to Top ↑