Een nieuwe Kia voor een vriendenprijs

In een nieuwe Kia rijden hoeft helemaal niet duur te zijn. Je hoeft hem namelijk tegenwoordig niet te kopen om hem toch te kunnen krijgen. De laatste tijd is een Kia private lease contract afsluiten snel populair geworden. Je hoeft dan niet het gehele bedrag van de nieuwprijs af te rekenen maar betaalt een vast bedrag per maand. Een bedrag dat bovendien ook nog eens zeer redelijk is. Zo is een Kia prima betaalbaar voor iedereen.

Wat is private lease?

Kia private lease is een nieuwe vorm van leasen die de afgelopen jaren in opmars is. Eigenlijk is het niet heel anders dan het gewone leasen dat altijd al bestond. Het enige verschil is dat je de auto op eigen naam kunt leasen. Je hoeft dus niet meer bij je werkgever aan te kloppen voor een auto van de zaak. Je hebt dus ook alle vrijheid om zelf te kiezen welk model het beste bij jou past.

Geen bijtelling

Het grootste voordeel van een Kia private lease contract afsluiten is dat je geen bijtelling hoeft te betalen. Je leaset de auto namelijk zelf. Het is dus geen vorm van inkomen maar een uitgave. Je mag zo veel privé-kilometers rijden als je zelf wilt en je hoeft geen rekening te houden met een percentage dat je extra moet gaan afstaan aan de belastingdienst als je te veel rijdt in je vrije tijd. Dit maakt Kia private lease een aantrekkelijke optie als je op zoek bent naar een nieuwe auto.


Comments are closed.

Back to Top ↑